Vir­kis­tys­toi­min­ta

Marttalan ruokakurssit

Kokkailut tälle keväälle jatkuvat vielä 11.4. ja 9.5.

Kurssikerta kestää 3 tuntia, klo 10-13. Ohjaajana toimii Marja-Leena Pirkola ja paikka Oulun Marttala osoitteessa Kajaaninkatu 36, katutaso. Kurssikerran osallistumismaksu on 10 euroa.
Kursseille tulee ilmoittautua viimeistään saman viikon tiistaina, jotta kurssin vetäjä osaa varautua oikealla määrällä ruokatarvikkeita ja raaka-aineita. Ilmoittautumiset yhdistyksen toimistolle.
Kurssikerralle otetaan enintään 8 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Esteen ilmaantuessa, muistathan peruuttaa osallistumisesi hyvissä ajoin, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Kevätkauden sinfoniakonsertit

Oulu Sinfonian konserteissa Madetojan salilla on tarjolla huippusolisteja. Kauden huipentaa ehkäpä Suomen parhaan soittajiston Radion sinfoniaorkesterin vierailu. Solistina kuullaan kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun voittajia.
Merkkaa tapahtumakalenteriisi:
*RSO:n vierailukonsertti/Mirjam Helin -voittajat pe 31.5 klo 19 (ilmoittautumisen deadline 16.5).

Konserttien ja teatteriesitysten lippuvarauskäytäntö
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sitovasti soittamalla minulle eli Jarkko Laurille numeroon 040 716 4352 tai laittamalla viestiä (tekstari tai sähköposti, jarkko.a.lauri@gmail.com). Jätäthän yhteystietosi niin kuittaan varauksen.
Ilmoittautuminen täytyy tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, jonka jälkeen Lauri lunastaa liput.
Maksu suoritetaan paikan päällä lippujen jakamisen yhteydessä. Lauri aloittaa lippujen jaon puoli tuntia ennen näytöstä (Madetojan salissa kahvion etuosassa ja Oulun teatterilla pääovesta tultaessa sohvaryhmän luona).
Varaathan mukaan mieluiten tasarahan tai sitä lähellä olevan summan. Avustaja pääsee mukaan vapaalipulla, ellei toisin ole mainittu. Huomaathan, ettei narikka sisälly yleensä lipun hintaan (2-3 euroa).
Pyörätuoleille varataan erikseen paikat käytävältä rivien päästä.
Konsertti- ja teatteriterveisin,

Jarkko Lauri

Perheiden retki Liminganlahden luontokeskukseen

Tervetuloa Liminganlahden luontokeskukseen lauantaina 4.5.2019

Sokeain lasten tuki ry järjestää yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset ry:n kanssa lapsiperheiden linturetken Limingan lintulahdella, Rantakurvi 6, 91900 Liminka lauantaina 4.5. klo 10-15.

Ohjelmassa on näkövammaisille lapsille vanhempineen ja näkövammaisille vanhemmille lapsineen suunnattu opastettu kierros luontokeskuksessa, lintujen kuuntelua oppaan opastuksella lintutornilla, lounas, yhdessäoloa ja tulipaikalla tuumailua, moniaistinen tietovisa, leikkiä perheen pienimmille, kahvia ja välipalaa päivän päätteeksi.

Limingassa riittää tekemistä ja näkemistä: mm. Lintujen kahdeksan vuodenaikaa – näyttely ja Liminganlahden linnustosta ja luonnosta kertova multimediaesitys Elämää Liminganlahdella.

Liminganlahti on erinomainen koko perheen retkikohde. Sopii myös liikuntaesteisille. Luontokeskukseen saa tuoda lemmikkieläimiä (ei kahvila-ravintolaan, paitsi opaskoirat).

Yhdistys tarjoaa päivän ohjelman ja lounaan. Matkat Liminkaan ovat omakustanteiset.

Ilmoittautumiset yhdistyksen toimistolle 17.4.2019 mennessä 08 311 5653 tai yhdistys@ppnry.net

Porinakahavilan ja seurakunnan yhteinen kevätretki 21.5.2019

Porinakahavilan ja seurakunnan yhteinen kevätretki suunnataan Paavo Väyrysen Kylpylähotelli Pohjanrantaan 21.5.2019.
 
Ohjelmassa pieni esittely, lounas ja tutustuminen Pohjanrantaan. Ennen kotiin lähtöä juomme vielä pullakahvit.

Bussi lähtee klo 9.00 linja-autoaseman tilausajolaiturista ja arvioitu paluuaika samaan paikkaan noin klo 16.00.  Retken hinta on 10 € sisältäen kyydin, ohjelman ja lounaan. Varaa mukaasi tasaraha. Avustajan retkimaksu (10 €) jää itse maksettavaksi.  Ilmoittautumiset ruokavalioineen 13.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n toimistoon (08) 3115653 tai s-postiin yhdistys@ppnry.net. Erillistä retkikirjettä ei lähetetä. Järjestäjinä Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry ja Oulun seurakuntien näkövammaistyö.

Yhdistys ei vakuuta osallistujia.

Kesäpäivä Jäälinmajalla 12.6.2019

Lähde mukaan viettämään kesäpäivää Jäälinmajalle 12.6.2019 klo 10-16. Päivän aikana ulkoilemme, pelaamme pihapelejä ja saunomme, lounaaksi tarjolla on hernekeittoa pannarilla sekä iltapäivällä nautimme kahvit pullan kera. Päivän omavastuu on 10€, lisäksi matkat ovat omakustanteiset.