Toimisto tiedottaa

Toimiston aukiolo

Yhdistyksen numerossa vastataan maanantaista torstaihin klo 12 - 15 välisenä aikana. Perjantaisin ei ole puhelinaikaa. Matkapuhelinnumeroihin vastataan aina, kun se on mahdollista. Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 9 - 15.

Toimisto menee remonttiin kesänajaksi 3.6. - 4.8.2019, mutta puhelinpäivystys on auki Juhannukseen saakka. Oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää toivottavat toimiston tytöt!

Suurennuslasien ja valkoisten keppien keräys elo - syyskuussa

FSS ja Näkövammaisten liitto jäsenyhdistyksineen  keräävät käytöstä poistettuja, ehjiä, toimintakuntoisia, suurennuslaseja ja valkoisia keppejä. Apuvälineet luovutetaan marraskuussa Tampereella pidettävien apuvälinemessujen yhteydessä Suomen Punaiselle Ristille luovutettavaksi edelleen katastrofialueilla asuvien näkövammaisten käyttöön.

Jos sinulla on käytöstä poistettuja, ehjiä suurennuslaseja ja/tai valkoisia keppejä, osallistu keräykseen ja auta katastrofialueiden näkövammaisia. Toimita suurennuslasit ja valoiset kepit omaan alueyhdistykseesi viimeistään syyskuun loppuun mennessä.