Pis­te­li

Pistekirjoitusta Perkinsillä

Pistelipäivät  19.2. / 18.3. / 22.4. / 13.5.

Oletko jo miettinyt, että pistekirjoitus voisi olla hyödyllistä sinullekin? Nuo kuusi pistettä auttavat myös arkielämässä: tarramerkintöjä maustepurkeista siivouspulloihin, pienet merkit helpottavat huomattavasti. Pistekirjoitusta löytyy nykyään monista paikoista, kuten junista, hisseistä, asemilta ja museoista. Pistekirjoituksen lukemiseen ei tarvita apuvälineitä, vain sormia.

Seuraava Pisteli kokoontuu keskiviikkona 19.2. Ilmoittautumiset toimistolle viimeistään kyseisen viikon maanantaina 08 – 311 5653 tai yhdistys@ppnry.net

klo 17.00 – 19.00. Teemana hyödyllisiä tarroja. Harjoitellaan sanojen lukemista ja kirjoitetaan omia tarroja pistekirjoituskoneella tai pisteDYMO:lla.
klo 18.30 – 19.00 lukuharjoituksia, luemme Pistiäinen -lehteä, jonka voi tilata maksutta NKL:stä.

Ryhmää ohjaa Anne-Laure Janssen, joka toimii myös alueemme pistekirjoitusohjaajana, ja Katja Kuusela on mukana käytännönjärjestelyissä sekä innokkaana pisteiden harrastelijana. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiasi kahvitarjoilua varten.

Pitkämatkalaisille yhdistyksen jäsenille korvataan matkakuluista 10 euroa ylimenevä osa halvimman matkustustavan mukaan, kuitteja vastaan. Matkakuluasioista voi kysyä toiminnanjohtaja Teija Kaikkoselta.

Tervetuloa mukaan pistekirjoituksen ihmeelliseen maailmaan!
Yksilöllinen ohjaus

Yksilölliseen pistekirjoitusohjaukseen haetaan maksusitoumusta sosiaalitoimelta vammaispalvelulain perusteella. Tavallisesti ohjaus kestää 20 - 30 tuntia ja jaksottaminen on aina mahdollista. Tule oppimaan omalla rytmillä ja oman tasosi mukaan!

Oletko kiinnostunut? Ole minuun yhteydessä

pistekirjoitus(at)gmail.com