Ou­lun seu­ra­kun­nat tie­dot­taa

Tervehdys Oulun seurakunnista!  Olet tervetullut näkövammaisten ja läheisten kokoontumisiin. 

Näköpiiri 

Näköpiiri kokoontuu tiistaina 8.5. klo 13:00 Keskustan seurakuntatalolla Isokatu 17, 2. kerros, pieni sali. Kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Matti Laurila kertoo matkakuulumisia Nepalista. Kahvitus pöytiin. Opasystävä on vastassa klo 12:30 alkaen seurakuntatalon pääoven läheisyydessä.  Takseilla tulo Asemakatu 6:n puolelta.

Raamattu- ja keskustelupiiri

Raamattu- ja keskustelupiiri kokoontuu torstaina 3.5. klo 13:00 Caritas-kodilla, 1. krs neuvotteluhuone, Kapellimestarin katu 2. Luetaan Sirakin kirjaa, keskustellaan ja kahvitellaan.  Opasystävä on vastassa klo 12:30 alkaen Caritas-kodin pihalla pääoven läheisyydessä.

Kevätretki Hailuotoon

Kevätretkelle lähdetään perjantaina 18.5.2018.  Ohjelmassa: tutustuminen Hailuodon kirkkoon, ruokailu seurakuntakodilla, vierailu Rantasuomelan lammastilalla ja Hailuodon Panimossa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset ruokavalioineen 8.5.mennessä Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset ry:n toimistoon p. (08)3115653 tai s-postiin yhdistys@ppnry.net Järjestäjinä Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset ry ja Oulun seurakuntien näkövammaistyö.

Sokkotreffit

Sokkotreffit saunaillan merkeissä kokoonnutaan maanantaina 4.6. klo 18 Lämsänjärven leirikeskuksessa, Hiihtomajantie 2. Ulkoillaan saunotaan ja vietetään iltaa yhdessä. Tarjolla iltapalaa. Opasystävä on vastassa leirikeskuksen pihassa klo 17.40 alkaen.
                                                  
Kausiesitteemme löydät Oulun seurakuntien nettisivuilta osoitteesta http://www.oulunseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/erityisryhmille/nakovammaiset

Tavoitat meidät myös Facebookista osoitteessa https:www.facebook.com/NakovammaistyoOulunseurakunnat/                                 ja twitterissä @Nakovam_Oulusrk

Olen käytettävissä luottamuksellisia keskusteluja ja sielunhoitoa varten. Voimme keskustella puhelimitse tai sopia tapaamisesta kodissasi tai työ-huoneellani.  Jos en vastaa puheluusi, jätä viestiä vastaajaan niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Puhelinpäivystys on torstaisin klo 9:00-11:00.

Näkövammaistyön diakoniatyöntekijä
Anne Kellokumpu p.050 4305 178
s-posti: anne.kellokumpu@evl.fi
Keskustan seurakuntatalo, Isokatu 17, 3 kerros, Diakoniset erityispalvelut