Ou­lun seu­ra­kun­nat tie­dot­taa

Tervehdys Oulun seurakunnista!  Olet tervetullut näkövammaisten ja läheisten kokoontumisiin. 

Kerhotoiminta käynnistyy syyskuussa.

Näköpiiri

Keskustan seurakuntatalolla tiistaina 18.9. klo 13:00 osoitteessa Isokatu 17, 2. kerros, pieni Sali. Tule mukaan suunnittelemaan yhdessä syksyn kerho-ohjelmaa. Opasystävä on vastassa klo 12:30 alkaen seurakuntatalon pääoven läheisyydessä. Takseilla tulo Asemakatu 6:n puolelta. 

Raamattu- ja keskustelupiiri

Torstaina  27.9. klo 13:00 Caritas-kodilla 1. krs neuvotteluhuoneessa, Kapellimestarin katu 2. Luemme Raamattua, keskustelemme, kahvittelemme. Opasystävä on vastassa klo 12.30 alkaen Caritas-kodin pihalla pääoven läheisyydessä.

Kokoontuminen näkövammaisten läheisille

Keskiviikkona 19.9. klo 17:30 Vanhan Pappilan Jössensalissa, Asemakatu 6.  Tule vaihtamaan kokemuksia, saamaan tietoa, kahvittelemaan.

Uutena toimintana aloitamme Näkövammaistyön lähetyskahvilan

Perjantaina 21.9. klo 9:00–11:00 Isokatu 17:n 1. kerroksen monitoimisalissa. Tule kahvittelemaan ja osallistumaan toimintaan Nepalin vammaisten lasten ja nuorten koulun tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta.

Sokkotreffit saunaillan merkeissä

Maanantaina 24.9. klo 18. Lämsänjärven leirikeskuksessa, Hiihtomajantie 2. Ulkoillaan, saunotaan ja vietetään iltaa yhdessä. Tarjolla iltapalaa. Opasystävä on vastassa leirikeskuksen pihassa klo 17:40 alkaen.

Syysretki 28.–29.9. Seinäjoelle. 

Tarkemmat tiedot tämän jäsentiedotesivuston Muut tapahtumat -osiosta sekä Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset ry:n ja Rauhan Tervehdyksen/ äänilehden tiedotteista.

Oulun seurakuntien näkövammaistyön syksyn 2018 toiminnanesite on ilmestynyt. Jos et aikaisemmin ole saanut esitettä, soita yhteystietosi Annelle numeroon 0504305178.  Halutessasi saat esitteen sähköpostiisi.
                                                  
Kausiesitteen löydät myös Oulun seurakuntien nettisivuilta osoitteesta http://www.oulunseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/erityisryhmille/nakovammaiset

Tavoitat meidät Facebookista osoitteessa https://www.facebook.com/NakovammaistyoOulunseurakunnat
ja twitteristä osoitteessa  @Nakovam_Oulusrk

Olen käytettävissä luottamuksellisia keskusteluja ja sielunhoitoa varten. Voimme keskustella puhelimitse tai sopia tapaamisesta kodissasi tai työhuoneellani.  Jos en vastaa puheluusi, jätä viestiä vastaajaan niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Puhelinpäivystys on torstaisin klo 9:00–11:00.

Näkövammaistyön diakoniatyöntekijä
Anne Kellokumpu p.050 4305 178
s-posti: anne.kellokumpu@evl.fi
Keskustan seurakuntatalo, Isokatu 17, 3 kerros, Diakoniset erityispalvelut