Nais­toi­min­ta

Likkojen lenkki

Lähdetään porukalla liikkumaan Likkojen Lenkille elokuussa. Näkövammaisella on mahdollisuus saada näkevä avustaja mukaan ilmaiseksi.

Likkojen Lenkki järjestetään 11.8.2018. klo 11.30 – 17 Oulussa jo 8. kerran, Raatin Stadionilla.

Oulun Likkojen Lenkki on vuodesta 2011 järjestetty, naisille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Upeiden lenkkimaastojen ja kahden eripituisen reitin lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Osallistujia palvelee laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Tapahtuman päättää LenkkiPiknik.

Lippujen hinnat:
 34€ aikuinen
 31€ eläkeläinen
 27€ opiskelija
 22€ 7-15 vuotiaat

Osallistumismaksu sisältää:
Sisäänpääsy Suomen Parhaaseen Naisten Tapahtumaan ja huippuviihdettä!
• Lenkkieväspaketti
• Tapahtumatori tulvillaan tuote-esittelyä ja yhteistyökumppaneidemme huipputarjouksia
• Varusteiden vaihto- ja peseytymistilat sekä tavara- ja vaatesäilytys (1 e)
• Juomapisteet ja esiintyjät reitin varrella
• Ensiapupiste tapahtuma-alueella

Tänä vuonna lipun hintaan ei kuulu Lenkki paitaa, mutta yhdistys sponsoroi Lenkkeilijöitä omenanvihreän värisellä teknisellä T-paidalla, jonka selkään tulee Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry logo. Ilmoitathan siis toimistolle myös paidan koon ja otatko Lady-fit - vai suoran mallin!
Ilmoittautuminen viimeistään 14.6. yhdistyksen toimistolle.

Voglia asiakasilta 7.6.2018 klo 17-19

Tule tutustumaan Voglian kevät- ja kesäuutuuksiin! Voglian laadukkailla vaatteilla sekä myymäläpäällikön vinkeillä saat luotua vaatekomeron täyteen loputtomia variaatioita, etenkin asusteita luovasti hyödyntämällä kaudesta toiseen! Illan aikana saat 20 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
 
lmoittautumiset yhdistyksen toimistolle 5.6. mennessä.