Nais­toi­min­ta

Evelace-kutsut

Tule hypistelemään Evelacen ihania alusasuja!
Evelace-esittely Oulussa 15.5. klo 17.30 alkaen yhdistyksen toimistolla. Tuotteita löytyy kerrastoista sukkahousuihin ja rintaliiveistä yöpukuihin. Evelacen tuotteissa käytetään pääasiassa materiaalina pehmeää ja myötäilevää mikrokuitua, joka siirtää kosteuden pois iholta tuntuen aina yhtä mukavalta. Mallistossa on myös erityisen paljon tuotteita, joissa on huomioitu saumojen rakenne: litteät saumat eivät paina tai purista!
Evelace on Oululainen, 23 vuotta pyörinyt, naisten alusvaatteisiin erikoistunut yritys. Sillä on koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, johon Raisa kuuluu. Meidän jälleenmyyjien tehtävänä on löytää oikeat tuotteet juuri sinulle ja perheellesi.
Koko Evelace-mallistoon voit tutustua jo valmiiksi osoitteessa www.evelace.fi. Jos et pääse paikalle tai haluat Raisan kotiisi henkilökohtaiselle palvelukäynnille, ota yhteyttä p. 0405471891 tai raisa.kuusela@evelace.fi

Ilmoittautuminen viimeistään 9.5. yhdistyksen toimistolle.
Tarjolla on pientä iltapalaa. Ota kaverisikin mukaan.

TERVETULOA!
Yst, Raisa Kuusela, Evelace-jälleenmyyjä

Voglia asiakasilta 28.5. klo 18-20

Tule tutustumaan Voglian kevät- ja kesäuutuuksiin! Voglian laadukkailla vaatteilla sekä myymäläpäällikön vinkeillä saat luotua vaatekomeron täyteen loputtomia variaatioita, etenkin asusteita luovasti hyödyntämällä kaudesta toiseen! Illan aikana saat 20 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
 
Ilmoittautumiset yhdistyksen toimistolle 27.5. mennessä puh (08) 3115 653 tai yhdistys@ppnry.net