Muut ta­pah­tu­mat

Myyjäiset yhdistyksen toimistolla 15.11.klo 10-16

Sokeain viikkoon sijoittuneet myyjäiset on taas yhdistyksen toimistolla. Talvi on tulossa ja joulukin lähestyy. Hyviä lahjavinkkejä löytyy myynnissä olevista tuotteista esim. villasukat, lapaset, muovipärekorit, rottinkituotteet. Kaikki tuotteet on näkövammaisten käsityönä tehtyjä.
Myynnissä myös torttukahvit 2 €
Tervetuloa!

Celia kirjastopäivä Kuusamon kirjastossa 23.11.2017 klo noin 13 -14:30

Leena esittelee äänikirjojen lataamista/tilaamista Celia -kirjaston verkkosivustolta. Lisäksi voidaan tutustua kirjaston omaan Celia -kokoelmaan. Toimintaa voidaan tulevaisuudessa laajentaa. Lisätietoa erillisen otsikon alla Kirjastopäivä, joita järjestetään jo Oulussa.
Osoite kirjastolle on Keskuskuja 4.
Tervetuloa!

Kirjastopäivä yhdistyksen toimistolla 28.11. klo 13-15

Kirjojen saaminen Celialta CD:nä on näillä näkymin mahdollista vuoden 2019 loppuun asti. CD-levyjen käyttäjät ovat tilanneet kirjat Celiasta enimmäkseen puhelimella. Kirjojen tilauksen voi tehdä myös Internetin kautta. Samalla voi selata uutuuskirjoja, koska luetteloa ei enää saa kotiin. Jos sinulla on uudempi mallinen Daisysoitin, johon voi laittaa muistitikun niin kirjat voi ladata suoraan siihen, jolloin ei tarvitse odottaa CD:n saapumista postista. Muistitilkulle mahtuu useampi kirja tikun koosta riippuen.

Kirjastopäivänä haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Huomioi kuitenkin, että jos haluat ladata tai tilata kirjoja itsellesi netin kautta, sinulla on oltava omat Celianetin verkkotunnukset.

Entiset CD:n saajat voivat tilata myös tunnukset kirjojen selaamiseen ja levyjen tilaamiseen. Muista mainita tunnuksia tilatessasi, jos haluat edelleen kirjat CD:nä. Huom. joillain voi olla jo valmiit tunnukset vaikka onkin CD -tilaaja. Uusille käyttäjille CD:n tilaaminen ei ole enää mahdollista.

Kun tilaat tunnuksia eikä sinulla ole omaa sähköpostiosoitetta niin kerro asiakaspalvelijalle, että tunnukset voi lähettää Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n ICT- kouluttajalle (entinen tietotekniikkakouluttaja) Leena Vallolle osoitteeseen leena.vallo(at)ppnry.net Lupa tähän on kysytty Celiasta. Jos sinulla on jo tunnukset, muista ottaa ne mukaan!

Celian asiakaspalvelu on auki maanantai-torstai klo 9-12. Puhelin 0295 333 050

Voit tulla kirjastopäivään vaihtamaan ajatuksia ja antamaan / kuulemaan vinkkejä uusista kirjoista muiden osallistujien kanssa, vaikkei sinulla olisikaan Celian tunnuksia.

Kirjastopäivät eivät ole kursseja ja ne ovat ilmaisia, mutta niihin pitää ilmoittautua rajoitetun osallistujamäärän vuoksi. Tapahtumassa ei ole kahvitarjoilua.
Ilmoittautuminen viimeistään 26.10. yhdistykselle. Seuraavaa kirjastopäivä pidetään 28.11.

Tervetuloa!

Retki Liminganlahden luontokeskukseen 30.11.

Teemme yhdessä Oulun seurakuntien näkövammaistyön ja Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n kanssa retken Liminganlahden luontokeskukseen. Lähtö on Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta klo 10 ja paluu samaan paikkaan noin klo 14:15.
Retken hinta on 10 € sisältäen opastetun esittelykierroksen, multimediaesityksen, matkat ja lounaan. Varaathan mukaan tasarahan. Mielellään oma avustaja mukaan, avustajan retkimaksu jää itse maksettavaksi.
Ilmoittautumiset 15.11. mennessä yhdistyksen toimistolle. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiasi. Erillistä retkikirjettä ei lähetetä.