Muut ta­pah­tu­mat

Kuvailutulkatut elokuvat ja ohjelmat

Yle lisää näkövammaisille suunnattujen kuvailutulkattujen ohjelmien määrää. Joulukuun alussa nähdään suomeksi kuvailutulkattuna joulukalenteri, jossa seurataan Pikku Kakkosesta tuttujen eläinhahmojen valmistautumista ensimmäiseen jouluun. Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu kertoo ystävyksistä, joille monet joulutraditiot ovat ihmeellisiä ja uusia."

Lumikurssi Oulussa 8. - 10.2.2019

Tervetuloa viettämään vauhdikas, antoisan tehokas ja luminen opaskoirakoiden harjoitusviikonloppu Ouluun 8.-10.2.2019. Kurssilla harjoitellaan ahkerasti peesareiden ja kouluttajien kanssa lumisessa Oulussa niin keskustassa kuin laitamilla koirakon yhteistyötä ja tarkkuutta hioen
 
Kurssille saapuu kaikilta Suomessa olevilta opaskoirakouluilta kouluttajat, mukanaan tehokkaat treenivinkit ja tottelevaisuus harjoitteet. Lisäksi tutustumme BlindSquareen ja saamme vinkkejä koirien sekä ihmisten kehonhuoltoon fysioterapeutti-koirahierojan opastuksella.
 
Majoitus: Scandic Station Oulu (Kajaaninkatu 17, Oulu), Sis. Aamupala, asiakas sauna ja internet.
 
Viikonloppukurssille ovat etusijalla Pohjois-Suomen opaskoirakot ja jos paikkoja jää ovat muualtakin Suomesta koirakot tervetulleita harjoittelemaan lumen keskelle pohjoiseen. Kurssille otetaan 10-12 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Kurssin hinnat:
 
Opaskoirayhdistyksen jäsen, Pohjois-Suomi 140€
Opaskoirayhdistyksen jäsen, muu Suomi 170€
Muut 200€
 
Kurssihinta sisältää majoituksen 2hh huoneessa, ruokailut, välipalat ja muun kurssin ohjelman. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 60€/kurssiviikonloppu. Matkakorvaukset opaskoirayhdistyksen ohjeistuksen mukaisesti jäsenille.
 
Sitovat ilmoittautumiset 30.12.2018 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Pohjois-Suomen peesari yhteyshenkilölle Merille, meri.peuhkurinen(at)hotmail.com tai 040-833 5047.
 
Tapaamisiin Oulussa! t. Meri

Fysioterapeutti AMK, Hevos- ja koirahieroja, Centered Riding-ohjaaja (Level 1)
Independent Forever Business Owner

Meri Peuhkurinen
040- 833 5047
meri.peuhkurinen@hotmail.com
https://meripeuhkurinen.wordpress.com/

"If it doesn`t make you smile, change it!"