Muut ta­pah­tu­mat

Kirjastopäivä yhdistyksen toimistolla 31.10. klo 13

Kirjojen saaminen Celialta CD:nä on näillä näkymin mahdollista vuoden 2019 loppuun asti. CD-levyjen käyttäjät ovat tilanneet kirjat Celiasta enimmäkseen puhelimella. Kirjojen tilauksen voi tehdä myös Internetin kautta. Samalla voi selata uutuuskirjoja, koska luetteloa ei enää saa kotiin. Jos sinulla on uudempi mallinen Daisysoitin, johon voi laittaa muistitikun niin kirjat voi ladata suoraan siihen, jolloin ei tarvitse odottaa CD:n saapumista postista. Muistitilkulle mahtuu useampi kirja tikun koosta riippuen.

Kirjastopäivänä haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Huomioi kuitenkin, että jos haluat ladata tai tilata kirjoja itsellesi netin kautta, sinulla on oltava omat Celianetin verkkotunnukset.

Entiset CD:n saajat voivat tilata myös tunnukset kirjojen selaamiseen ja levyjen tilaamiseen. Muista mainita tunnuksia tilatessasi, jos haluat edelleen kirjat CD:nä. Huom. joillain voi olla jo valmiit tunnukset vaikka onkin CD -tilaaja. Uusille käyttäjille CD:n tilaaminen ei ole enää mahdollista.

Kun tilaat tunnuksia eikä sinulla ole omaa sähköpostiosoitetta niin kerro asiakaspalvelijalle, että tunnukset voi lähettää Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n ICT- kouluttajalle (entinen tietotekniikkakouluttaja) Leena Vallolle osoitteeseen leena.vallo(at)ppnry.net Lupa tähän on kysytty Celiasta. Jos sinulla on jo tunnukset, muista ottaa ne mukaan!

Celian asiakaspalvelu on auki maanantai-torstai klo 9-12. Puhelin 0295 333 050

Voit tulla kirjastopäivään vaihtamaan ajatuksia ja antamaan / kuulemaan vinkkejä uusista kirjoista muiden osallistujien kanssa, vaikkei sinulla olisikaan Celian tunnuksia.

Kirjastopäivät eivät ole kursseja ja ne ovat ilmaisia, mutta niihin pitää ilmoittautua rajoitetun osallistujamäärän vuoksi. Tapahtumassa ei ole kahvitarjoilua.
Ilmoittautuminen viimeistään 26.10. yhdistykselle. Seuraavaa kirjastopäivä pidetään 28.11.

Tervetuloa!