Klu­bi 1863

Klubi1863 on Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n 18 - 63 -vuotiaiden ihmisten oma ryhmä, jossa jaetaan kokemuksia näkövammaisen työikäisen arjesta opiskelusta työelämään ja perhe-elämästä vapaa-aikaan. Ryhmän toimintaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla töissä, riittää että olet työikäinen. Olemme itse keskiössä vertaistuen voimalla!

Tervetuloa mukaan.

Klubin syysretki

6. - 8.9. lähdetään klubiporukalla viettämään viikonloppua kauniisiin Kalajoen maisemiin. Majoitumme Villa Aurinkolammessa. Mökissä on 10 vuodepaikkaa.  Otathan mukaasi omat liinavaatteet.  Alla linkki mökin sivuille.

https://varaamo4.matkaverkko.fi/shops/kalajoki/acc/(S(f01b1fgrkqjijg5eoc15a1gh))/kalajoki/ProductDetails.aspx?d=MVIAU24&p=M06&l=fi

Ohjelmassa on ulkoilua, saunomista ja rentoa yhdessäoloa! Mahdollisuus on päästä kokemaan Seikkailupuisto Pakka köysiratoineen ja vaijeriliukuineen sekä ohjattu fatbike kierros.

Viikonlopun omavastuu majoituksen ja matkojen osalta on noin 20€ / hlö. Ruokailut ja aktiviteetit ovat omakustanteiset. Tarkka omavastuun osuus varmistuu lähempänä.

Seikkailupuisto 25 € / hlö
Vaijeriliuku 20 € / hlö
Mega Zipline on Suomen pisin vaijeriliuku. Eikä ihme – lähteehän se Euroopan suurimman seikkailutornin, X-Towerin, huipulta!
Lähtöpaikka on peräti 32,5 metrin korkeudessa. Itse liu’ulla puolestaan on mittaa uskomattomat 330 metriä! Jos uskallat avata silmäsi kiitäessäsi hurjaa vauhtia ilmojen halki, korkealla puiden yläpuolella, näet Kalajoen huikeat hiekkasärkät ja sinisenä kimmeltävän meren.
Mega Zipline -vaijeriliukuratoja on vierekkäin kaksi, joten tämä upea elämys on jaettavissa myös ystävien kanssa. Tule, koe ja nauti!
Vaijeriliu’un painorajoitus: Minimi 35 kg ja maksimi 120 kg.

Fatbike 2h ohjattu kierros 25 € hlö + pyöränvuokra 10 €

Mukaan lähtee yksi yleisavustaja. Opaskoirat ovat tervetulleita mukaan.
Sitovat ilmoittautumiset yhdistyksen toimistolle juhannukseen (20.6.2019) mennessä 08 311 5653 tai osoitteeseen yhdistys@ppnry.net