Klu­bi 1863

Klubi1863 on Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n 18 - 63 -vuotiaiden ihmisten oma ryhmä, jossa jaetaan kokemuksia näkövammaisen työikäisen arjesta opiskelusta työelämään ja perhe-elämästä vapaa-aikaan. Ryhmän toimintaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla töissä, riittää että olet työikäinen. Olemme itse keskiössä vertaistuen voimalla!

Tervetuloa mukaan.

Klubin 1863 lokakuun tapaaminen järjestetään maanantaina 9.10. kello 17.00 – 19.00, Linnankadun toimintakeskuksessa Oulussa.
Saamme ensimmäiselle tunnille vieraaksi Vesa Karjalaisen Yritystä-projektista. Keskustelemme oman osaamisen tunnistamisesta ja yritystoiminnasta. Toisella tunnilla jatkamme keskustelua vapaamuotoisesti joko edellä mainitusta teemasta tai sitten ihan jostain muusta.
Marraskuussa tapaamme 6.11. Teemana on Pakkausmerkinnät, terveellinen ruokailu ja välipalat!  Saamme vieraaksemme Marja-Leena Pirkolan Pohjois-Pohjanmaan Martoista. Koskapa teemme yhdessä terveellistä ja herkullista iltapalaa on tällä kerralla klubin omavastuu 10 euroa/henkilö. Varaathan mukaan tasarahan.
Muistathan ilmoittautua Katjalle lokakuun klubiin tapaamista edeltävään sunnuntai-iltaan mennessä ja marraskuun kerralle jo 1.11. mennessä katja.kuusela@gmail.com tai 040 594 5172 tai facebook-tapahtuman kautta.
Ilmoittautuminen on tärkeää tarjoilujen vuoksi.
Pitkämatkalaisille yhdistyksen jäsenille korvataan matkakuluista 10 euroa ylimenevä osa halvimman matkustustavan mukaan, kuitteja vastaan. Matkakuluasioista voi kysyä toiminnanjohtajalta.
Tervetuloa mukaan!