Klu­bi 1863

Syksyn Klubipäivät torstaisin 18.10. / 22.11. / 13.12. klo 17-19

Tapaamme yhdistyksen toimistolla Linnankatu 32, ellei toisin mainita.

18.10. vieraaksemme on lupautunut liikkumistaidonohjaaja Esko Jutila Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Näkökeskuksesta. Keskustellaan liikkumistaidon ohjauksen merkityksestä itsenäisen elämän toteutumiselle ja otetaan valkoiset kepit hyppysiimme ja käydään kokeilemassa toimiston ympäristössä, onko tekniikat kohdillaan.

22.11. teema on vielä avoin, klubilaiset voivat kernaasti ehdotella aiheita tai ottaa itse illan isännyyden/emännyyden ja tuoda jonkin mielenkiintoisen ja/tai hyödyllisen asian esittelyyn.

13.12. saamme vieraaksemme aina niin pirtsakan toiminnanjohtajamme Teija Kaikkosen. Kuulemme yhdistyksen seuraavan vuoden suunnitelmista. Teija ottaa mielellään vastaan ideoita klubilaisia kiinnostavasta toiminnasta eli ottakaahan ideoita mukaan! Joulu on jo ovella, joten Katja varautuu pisteyttämään joulukortteja. Jos innostusta piisaa niin voidaan askarrella, paskarrella jotain jouluisia juttuja.
 
Ilmoitathan Katjalle osallistumisestasi, että osaamme varata riittävän määrän pientä naposteltavaa sekä keittää kahvia ja teetä!
katja.kuusela(at)gmail.com tai 040 594 5172.
 
Pitkämatkalaisille yhdistyksen jäsenille korvataan matkakuluista 10 euroa ylimenevä osa halvimman matkustustavan mukaan, kuitteja vastaan. Matkakuluasioista voi kysyä toiminnanjohtaja Teija Kaikkoselta.

Klubi1863 on Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n 18 - 63 -vuotiaiden ihmisten oma ryhmä, jossa jaetaan kokemuksia näkövammaisen työikäisen arjesta opiskelusta työelämään ja perhe-elämästä vapaa-aikaan. Ryhmän toimintaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla töissä, riittää että olet työikäinen. Olemme itse keskiössä vertaistuen voimalla!

Tervetuloa mukaan.