Hal­li­tuk­sen kuu­lu­mi­sia

5.2.2018

Tällä palstalla kertoillaan aika ajoin hallituksen tekemisistä.
Paljon on taas suunniteltu toimintaa keväälle.  Muistakaahan tarttua tilaisuuksiin, kuten Rokuan kylpylän Blues-viikonloppuun.
Vuodenvaihde on tuonut mukanaan isoja muutoksia yhdistyksen hallintoon ja toimintatapoihin sekä henkilöstöön.
Vanhat toimikunnat on korvattu yhdellä toimielimellä, Aktiivitiimillä. Aktiivitiimi suunnittelee yhdistyksen toimintaa yhdessä ja pienemmissä tiimeissä. Vuoden mittaan järjestetään myös tietyn teeman ympärillä pyöriviä Aktiivitiimin tapaamisia, ennen muuta liittyen oikeuksienvalvontaan.
Aktiivitiimin tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat järjestää yhdistyksen toimintaa. Uusi toimintamalli on tuonut ilahduttavasti mukaan uusia vapaaehtoisia. Aktiivitiimille voit lähettää postia osoitteeseen aktiivitiimi(at)ppnry.net
Vuoden alusta alkaen hallituksessa on ollut uusi jäsen, Airi Virkkala. Kokonaan uusi tuttavuus hallitustyössä on Seppo Kalaoja Kestilästä. Johtoryhmän kokoonpano säilyy samana ja siellä ovat puheenjohtaja Katja Kuusela, varapuheenjohtaja Lasse Jalonen, hallituksen jäsen Jarkko Lauri sekä toiminnanjohtaja.
Yhdistyksen puolipäiväisenä jäsenpalvelusihteerinä toimii Sanna Halonen, joka ottaa myös vastaan jäsentiedotemateriaalit. Tervetuloa, Sanna.
Mukavaa kirkastuvaa kevättalvea toivottaa,
Jarkko Lauri