JÄSEN­TIE­DO­TE, Tou­ko­kuu 2020

Varsinaiset tekstit löytyy sivupalkin otsioiden alta. Tällä sivulla on vain tiedotteen sisällysluettelo.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

Tapahtumakalenteri (linkki etusivulla)

Toimisto tiedottaa 
  • Toimiston aukiolo
Hallituksen kuulumisia
ICT-palvelu

Käsityö
  • Seinävaate -haaste ”Koronaryijy”
Liikunta
  • Maalipalloa
  • OULAKA-kaupunkipatikka 11.-13.9.2020
  • Keskiviikkokävelyt
Klubi 1863
  • Etätapaamiset
  • Pieni Karhunkierros (12 km) 7.-9.8.2020.
Pistekerho Pisteli 

Kerhotoiminta

Muut tiedotteet
  • Ei muita tiedotteita

Muut
  • Oikeuksienvalvonnan kuukausitiedote toukokuu 2020
Materiaalin ilmestymisaikataulu

Materiaalit jäsentiedotteeseen ON toimitettava viimeistään ilmestymistä edeltävän viikon maanantaihin mennessä osoitteeseen yhdistys(at)ppnry.net. Elokuun materiaali on toimitettava edellisen viikon maanantaihin (3.8.) mennessä. 
Tiedote ilmestyy viikolla 33. 
***

Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n Tiedote 16.3.2020

Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksista yhdistyksemme ja yhteistyökumppaneitten toimintaan:

THL:n suosituksen mukaan myös Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry peruu kaikki tapahtumat toukokuun 2020 loppuun asti. Kaikki kerhotapaamiset perutaan, myös maakunnassa, Pisteli, Klubi 1863, Marttalat, Käsityöiltapäivät, Voglian asiakasilta, Oulun Sinfonian konsertit ja teatteri esitykset, kaikki on peruttu. 

Myös Leenan kurssit ja ennalta sovitut kotikäynnit on peruttu. Leenaan saat yhteyden puhelimitse 044 0400 694 tai sähköpostitse leena.vallo@ppnry.net Tarvittaessa Leena voi avustaa ongelmatilanteissa etäyhteyden avulla.

Linnankadun toimintakeskus on myös suljettu toistaiseksi. Toimistonväen tavoittaa numerosta 08 311 5653 tai sähköpostitse yhdistys@ppnry.net , teija.kaikkonen@ppnry.net  sanna.halonen@ppnry.net myös kännykkänumeroihin vastataan normaaliin tapaan. Oikeuksienvalvonnan asiantuntija Sinikka Mäntyjärvi palvelee puhelimitse 050 526 3831 ja sähköpostitse sinikka.mantyjarvi@nkl.fi Sähköpostissa on mahdollista käyttää turvapostia menemällä selaimella oheiseen osoitteeseen. https://www.turvaposti.fi/viesti/sinikka.mantyjarvi@nkl.fi

Sääntömääräinen Kevätkokous siirretään järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

OuLaKa – kaupunkipatikka siirretään, uusi ajankohta on 11.-13.9.2020. Aiemmin ilmoitetut hinnat ovat edelleen voimassa. Tarkempaa tietoa tulevissa tiedotteissa.

Kesäkuulle suunniteltu kesäretki Härmään on tarkoitus näillä näkymin toteutua. Tästäkin ilmoitamme lisää tulevissa tiedotteissa.

Hallitustyöskentely jatkuu etäkokouksina toistaiseksi.

Varotoimena korona-epidemiaan myös Oulun seurakuntien näkövammaistyön toimintoja on peruutettu. Näkövammaisten kerhot on peruttu toistaiseksi. Samoin on peruttu runoilta 22.3. Kastellin kirkossa ja näkövammaisten leiri Rokualla 8.-10.5.2020. Toivotan kaikille voimia ja jaksamista! 

Näkövammaistyön diakoniatyöntekijä Anne Kellokumpu p.050 4305 178 

Me yhdistyksellä seuraamme THL:n tiedotteita ja suosituksia sekä pidämme teidät ajan tasalla ilmoittamalla jatkosta tarkemmin 21.huhtikuuta ilmestyvässä jäsentiedotteessa, yhdistyksen nettisivuilla ja Facebookissa.

Ystävällisin terveisin toimiston väki!