Ke­vään 2019 ICT-toi­min­ta

Pienryhmäohjaukset

Kevään ohjaustoiminta on vielä avoinna. Ohjausaiheita voi lähettää Leenalle osoitteeseen leena.vallo@ppnry.net tai soittamalla puh. 044 0400 694 tai toimiston numeroon 08 3115 653.
Aiheita voi olla tuttujen aiheiden lisäksi esim. Android -puhelimet ja tabletit, popcastit, nettiradiot, valokuvaus, kuvankäsittely jne.

Ohjauksia järjestetään yhdistyksen toimistolla päiväohjauksena, iltaohjauksena sekä myös maakunnissa, kunhan sopiva paikka ohjauksen pitämiselle löytyy.


ICT -neuvola

Perinteiseksi muodostuneita henkilökohtaisia ohjauksia (Neuvola) järjestetään edelleen ja näitä voidaan harkinnan mukaan järjestää myös maakunnissa. Ohjauksissa keskitytään yleensä laitteisiin tai ohjelmistojen syventäviin aiheisiin. Ohjauskerta kestää 2-2,5 tuntia.
Aika varataan Leenalta. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.


Kirjastopalvelu

Oulussa kerran kuussa pyörivä kirjastopalvelu on vielä 17.12. Seuraava kirjastotapahtuma on 28.1.2019 klo 13.

Myös kirjastopalvelua voidaan järjestää nyt muuallakin kuin Oulussa.
Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Oulun ulkopuolelle mennessä Leena tuo koneet mukana. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tapahtuma on ilmainen, ei sisällä kahvitarjoilua. Oulun toimistolle ei tarvitse ilmoittautua, mutta maakuntiin järjestettäessä se on tarpeellista, ettei Leenalle tule ”hukkareissua”.

Tapahtumapaikalla olisi hyvä olla langaton verkkoyhteys käytössä. Lisätiedot Leenalta.

Kiitos syksyn hauskoista kirjastohetkistä dekkarimummoille ja muutamalle herrasmiehelle.


Ilmoittautuminen kursseille

Kurssi-ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa.
Lisätietoja kursseista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: leena.vallo@ppnry.net
 
Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan (omavastuuosuus 18 %, vähintään 10 €) sekä majoitus. Muilta alueilta tulevat kurssilaiset maksavat itse majoitus- ja matkakulunsa. Kurssimaksu sisältää oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvit (ei iltaohjaus).