Ke­vään 2019 ICT-toi­min­ta

ICT-palvelu tiedottaa

Kurssipäiviin on tullut päivitystä. Päivän pituus on vastaisuudessa kolme tuntia ja opetus on maksutonta. Päivän aikana tarjotaan kahvit suolaisen purtavan kera. Kevään ohjaukset painottuvat keskiviikko iltoihin. Aikoja voidaan sovittaa osallistujien työn tai esimerkiksi liikenneyhteyksien mukaan.

Valokuvausohjausta

ICT-palvelu järjestää asiakkailleen valokuvausohjausta. Ohjaus on viidessä osassa ja voit osallistua niistä kaikkiin tai vain haluamiisi päiviin. Ohjauskerta kestää 3h ja sisältää kahvit suolaisen kera. Ulkokuvauksissa ei ole kahvitarjoilua. Voit ottaa avustajan mukaan ohjauksiin.
Ohjaukset ovat ilmaisia, mutta niihin pitää ilmoittautua.
Ilmoittautuminen viimeistään alkavan viikon maanantaina!

Valokuvaus 1. 10.4. klo 16:30 -19:30

Ensimmäisessä osiossa tutustumme oman kamerasi ominaisuuksiin ja käymme läpi valokuvauksen perusteita. Voit käyttää järkkärin, pokkarin, kännykän tai tabletin kameraa. Edellytyksenä on oman laitteen perushallitseminen.

Valokuvaus 2. 16.5. klo 16:30 - 19:30

Toisessa osiossa menemme Ainolanpuistoon tai osallistujien haluamaan paikkaan valokuvaamaan ja harjoittelemme läpikäytyjä asioita.

Valokuvaus 3. 5.6. klo 16:30 - 19:30

Toinen ulkoilmakuvaus. Kerrataan asioita ja annetaan syksyä varten kuvaustehtäviä. Aikaa voidaan muuttaa toivomuksen mukaan.
HUOM. ilmoittaudu suoraan Leenalle puh. 044 0400 609!

Valokuvaus 4. klo 16:30 - 19:30

Ohjaus järjestetään syksyllä. Aika ilmoitetaan myöhemmin.
Aiheena on mm. valokuvien siirto tietokoneelle, josta sitten muistitikulle tai cd-levylle. Voimme halutessaan myös katsella ja kommentoida otettuja kuvia. Ota laitteen usb-johto mukaan.

Valokuvaus 5. klo 16:30 - 19:30

Ohjaus järjestetään syksyllä. Ohjauksessa tutustutaan kuvakirjan työstämiseen omista valokuvista. Kuvakirjan tekeminen on maksullinen alkaen 9,95 eurosta (24 sivua 24-96 kuvalle) Ota avustaja mukaan jos mahdollista.

Ilmoittautuminen ohjaukseen

Ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa 08 311 5653.
Lisätietoja ohjauksista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: leena.vallo@ppnry.net
 
Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan, omavastuu 10 €.

Kirjastopalvelu

Seuraavat kirjastopalvelut pidetään 24.4. ja 20.5. klo 13-15.

Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tapahtuma on ilmainen, ei sisällä kahvitarjoilua eikä siihen tarvitse ilmoittautua! Paikkana on yhdistyksen toimintakeskus. Tervetuloa!

ICT -neuvola

ICT-neuvolasta saat henkilökohtaista neuvontaa tarvitsemasi laitteen tai ohjelman käyttöön. Varaa aika Leenalta. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.

ICT-kursseja maakuntiin

Tarvitsetko apua puhelimen käytössä, ATK-asioissa tai tuottaako tabletti ongelmia. Ota yhteyttä ICT-kouluttajaamme Leena Valloon Puh. 044 0400 694 tai sähköpostitse leena.vallo@ppnry.net järjestetään yhteinen koulutushetki kivalla porukalla lähellä Sinua!