ICT -oh­jauk­set syk­sy 2018

Pienryhmäohjaukset

Kahden päivän kurssit ovat maanantaisin klo 10-16 ja tiistaisin klo 9-15 jos toisin ei mainita. Yhden päivän kurssit alkavat yleensä klo 9 ja iltaohjaukset klo 17:30. Aikoja voidaan tarvittaessa muuttaa kurssilaisten liikenneyhteyksien mukaan.
Paikka: PPN ry:n toimintakeskus

iOS-kurssi 27.8. klo 10-16

Kurssilla käymme läpi iPhone puhelimen (tai iPad tabletin) peruskäyttöä VoiceOver
ruudunlukuohjelman ja Siri puheohjelman avulla. Kurssi on tarkoitettu aloitteleville ja
kertausta tarvitseville käyttäjille.
Hinta 20 €
Ilmoittautuminen 22.8. mennessä

iPhone/iPad jatkokurssi 10.9.2018 klo 10-16

Kurssilla perehdymme mm. Internetin käyttöön, Yle-Areenaan ja Youtubeen. Käytämme VoiceOver ruudunlukuohjelmaa. Ota omat Applen ID-tunnukset mukaan, jotta ohjelmia voi asentaa tarvittaessa laitteeseesi.
Hinta 20 €
Ilmoittautuminen 5.9. mennessä

Ilmoittautuminen kursseille

Kurssi-ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa.
Lisätietoja kursseista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: leena.vallo(at)ppnry.net

Vapaita kurssipaikkoja kannattaa kysellä vielä ilmoittautumisajan jälkeen.

Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan, omavastuu 10 € sekä majoitus tarvittaessa. Muilta alueilta tulevat kurssilaiset maksavat itse majoitus- ja matkakulunsa. Kurssimaksu sisältää oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvit (ei iltaohjaus).

Kirjastopalvelu

Seuraava kirjastopalvelu pidetään 15.8. klo 13-15. Syyskuun päivä ilmoitetaan syyskuun jäsentiedotteessa ja tällä sivulla.

Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tapahtuma on ilmainen, ei sisällä kahvitarjoilua eikä siihen tarvitse ilmoittautua! Paikkana on yhdistyksen toimintakeskus.
Tervetuloa!

ICT -neuvola

ICT-neuvolasta saat henkilökohtaista neuvontaa tarvitsemasi laitteen tai ohjelman käyttöön. Varaa aika Leenalta. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.

Tietotukipäivystys

Tietotukipäivystys on matalan kynnyksen tapahtuma, johon ei tarvitse ilmoittautua.

Toiminta poikkeaa ICT-neuvolasta ja iltakursseista siten, että se ei ole opetusmuotoista toimintaa vaan vapaata keskustelua ja ongelmien ratkaisua aiheesta kuin aiheesta. Päivystyksessä voi olla erilaisia teemoja esim. Daisy-soittimet, Office-sovellukset tai vaikkapa Facebookin asetukset. 

ICT-kursseja maakuntiin

Tarvitsetko apua puhelimen käytössä, ICT-asioissa tai tuottaako tabletti ongelmia. Ota yhteyttä ICT-kouluttajaamme Leena Valloon Puh. 044 0400 694 tai sähköpostitse leena.vallo@ppnry.net järjestetään yhteinen koulutushetki kivalla porukalla lähellä Sinua!