ICT ryh­mäoh­jaus syk­sy 2017

Kahden päivän kurssit ovat maanantaisin klo 10-16 ja tiistaisin klo 9-15 jos toisin ei mainita. Yhden päivän kurssit alkavat yleensä klo 9 ja iltaohjaukset klo 17:30. Aikoja voidaan tarvittaessa muuttaa kurssilaisten liikenneyhteyksien mukaan.
Paikka: PPN ry:n toimintakeskus

Kirjastopalvelu 23.1.2018 klo 13

Kirjastopäivän tiedote on siirtynyt tänne I C T:n alle ja nimi muutettu palveluksi.
Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tarkempaa tietoa tästä on ollut edellisissä jäsentiedotteissa erillisellä otsikolla.

Voit tulla kirjastopalveluun vaihtamaan ajatuksia ja antamaan / kuulemaan vinkkejä uusista kirjoista muiden osallistujien kanssa, vaikkei sinulla olisikaan Celian tunnuksia.

Kirjastopalvelu ei ole kurssi ja se on ilmainen. Tapahtumassa ei ole kahvitarjoilua eikä siihen tarvitse ilmoittautua!

Tervetuloa!

Osuuspankkisovelluksen käyttö älylaitteella iltaohjaus 23.1. klo 17:30

Iltaohjauksessa tutustutaan OP-mobiilisovellukseen harjoitustunnusten avulla. Ohjelma voidaan asentaa iPhoneen, iPadiin ja Android laitteisiin (Samsung, Huawei ym.). Ota mukaan oma laite ja ID tai Google tunnuksesi, jos ohjelmaa ei ole vielä asennettu laitteeseesi. Ohjelma on ilmainen.
Ohjauksessa ei ole tarjoilua.
Ilmoittautuminen toimistolle 18.1. mennessä.

Huom. jos olet Danske Pankin tai S-pankin asiakas ilmoita kiinnostuksesi niiden sovellusten käyttöön. Näiltä pankeilta löytyy myös harjoitustunnukset.

ICT -neuvolassa saat henkilökohtaista neuvontaa

ICT-neuvolasta saat henkilökohtaista neuvontaa tarvitsemasi laitteen tai ohjelman käyttöön. Varaa aika Leenalta puh 044 0400 694. Neuvola on auki aamuyhdeksästä iltakahdeksaan. Vastaanottoaika on enimmillään 2,5 tuntia eikä sisällä tarjoilua. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.

Ilmoittautuminen kursseille

Kurssi-ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa.
Lisätietoja kursseista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: tietotekniikka(at)ppnry.net

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kurssilainen peruu osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, tulee hänellä olla pätevä syy kurssipaikan perumiseen (esim. lääkärin tai terveydenhoitajan todistus sairaudesta). Muussa tapauksessa laskutamme kurssimaksun asiakkaalta. Vapaita kurssipaikkoja kannattaa kysellä vielä ilmoittautumisajan jälkeen.

Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan (omavastuuosuus 18 %, vähintään 10 €) sekä majoitus. Muilta alueilta tulevat kurssilaiset maksavat itse majoitus- ja matkakulunsa. Kurssimaksu sisältää oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvit (ei iltaohjaus).