Ke­vään 2019 ICT-toi­min­ta

Pienryhmäohjaukset

Kevään ohjaustoiminta on vielä avoinna. Ohjausaiheita voi lähettää Leenalle osoitteeseen leena.vallo@ppnry.net tai soittamalla puh. 044 0400 694 tai toimiston numeroon 08 3115 653.
Aiheita voi olla tuttujen aiheiden lisäksi esim. Android -puhelimet ja tabletit, popcastit, nettiradiot, valokuvaus, kuvankäsittely jne.

Ohjauksia järjestetään yhdistyksen toimistolla päiväohjauksena, iltaohjauksena sekä myös maakunnissa, kunhan sopiva paikka ohjauksen pitämiselle löytyy.

iPhone/iPad alkeiskurssi 26.2. klo 10-16

Kurssilla harjoittelemme Voiceover ruudunlukuohjelmaa ja älylaitteen peruskäyttöä puheen avulla. Voit tulla kurssille jos vasta suunnittelet iPhonen tai iPadin ostoa. Toimistolla on iPadeja joilla voidaan harjoitella.
Kurssin hinta 20€
Ilmoittautuminen viimeistään 20.2. yhdistyksen toimistolle.

Ilmoittautuminen kursseille

Kurssi-ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa.
Lisätietoja kursseista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: leena.vallo@ppnry.net
 
Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan (omavastuuosuus 18 %, vähintään 10 €) sekä majoitus. Muilta alueilta tulevat kurssilaiset maksavat itse majoitus- ja matkakulunsa. Kurssimaksu sisältää oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvit (ei iltaohjaus).

Kirjastopalvelu

Seuraavat kirjastopalvelut pidetään 25.2. / 26.3. / 24.4.  klo 13-15.

Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tapahtuma on ilmainen, ei sisällä kahvitarjoilua eikä siihen tarvitse ilmoittautua! Paikkana on yhdistyksen toimintakeskus. Tervetuloa!

ICT -neuvola

ICT-neuvolasta saat henkilökohtaista neuvontaa tarvitsemasi laitteen tai ohjelman käyttöön. Varaa aika Leenalta. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.

ICT-kursseja maakuntiin

Tarvitsetko apua puhelimen käytössä, ATK-asioissa tai tuottaako tabletti ongelmia. Ota yhteyttä ICT-kouluttajaamme Leena Valloon Puh. 044 0400 694 tai sähköpostitse leena.vallo@ppnry.net järjestetään yhteinen koulutushetki kivalla porukalla lähellä Sinua!