ICT -oh­jauk­set ke­vät 2018

Pienryhmäohjaukset

Kahden päivän kurssit ovat maanantaisin klo 10-16 ja tiistaisin klo 9-15 jos toisin ei mainita. Yhden päivän kurssit alkavat yleensä klo 9 ja iltaohjaukset klo 17:30. Aikoja voidaan tarvittaessa muuttaa kurssilaisten liikenneyhteyksien mukaan.
Paikka: PPN ry:n toimintakeskus

Windows 10 käyttöjärjestelmän oma sähköposti käyttöön 21.5 klo 10-16

Windows 10 käyttöjärjestelmässä on oma sähköpostiohjelma. Tämä toimii hyvin mm. Zoomtextillä ja NVDA ruudunlukuohjelmalla. Käyttö poikkeaa vain vähän totutuista ohjelmista, mutta jos sinulla on ongelmia Mozilla Thunderbirdin ja Windows Livemailin kanssa (jota ei ole enää saatavilla) tämä on oiva vaihtoehto tilalle. Huom. ohjelmaa ei ole Windows 7 versioissa.

Hinta 20 €
Ilmoittautuminen viimeistään 16.5. mennessä yhdistyksen toimistolle.

Ilmoittautuminen kursseille

Kurssi-ilmoittautumisia vastaanotetaan toimiston numerossa.
Lisätietoja kursseista antaa Leena Vallo
Puh. 044 0400 694
Sähköposti: leena.vallo(at)ppnry.net

Vapaita kurssipaikkoja kannattaa kysellä vielä ilmoittautumisajan jälkeen.

Pohjois-Pohjanmaan alueelta tulevien matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaan, omavastuu 10 € sekä majoitus tarvittaessa. Muilta alueilta tulevat kurssilaiset maksavat itse majoitus- ja matkakulunsa. Kurssimaksu sisältää oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvit (ei iltaohjaus).

Kirjastopalvelu 30.5. klo 13- 15

Kirjastopalvelussa haemme yhdessä kirjoja ja lataamme ne sopivaan muotoon kuunneltaviksi. Sinun ei siis tarvitse osata hakea niitä, eikä sinulla tarvitse siis olla omaa tietokonetta. Sinulla pitää kuitenkin olla Celian verkkotunnukset. Tapahtuma on ilmainen, ei sisällä kahvitarjoilua eikä siihen tarvitse ilmoittautua! Paikkana on yhdistyksen toimintakeskus.

Kevään viimeinen kirjastopalvelu järjestetään 19.6. klo 13-15
Tervetuloa!

ICT -neuvola

ICT-neuvolasta saat henkilökohtaista neuvontaa tarvitsemasi laitteen tai ohjelman käyttöön. Varaa aika Leenalta. Toiminta on STEA:n rahoittamaa järjestölähtöistä auttamistyötä eli sinulle maksutonta.

Tietotukipäivystyksessä Mac tietokoneen esittelyä 24.5. klo 17:30-19:30

Tule tutustumaan Mac-tietokoneeseen. Koneessa on valmiina VoiceOver ruudunlukuohjelma ja suurennustoimintoja. Olisi hyvä jos ilmoittaudut toimistolle edellisellä viikolla (ei pakollinen). Tapahtuma on ilmainen eikä sisällä tarjoilua.

ICT-kursseja maakuntiin

Tarvitsetko apua puhelimen käytössä, ICT-asioissa tai tuottaako tabletti ongelmia. Ota yhteyttä ICT-kouluttajaamme Leena Valloon Puh. 044 0400 694 tai sähköpostitse leena.vallo@ppnry.net järjestetään yhteinen koulutushetki kivalla porukalla lähellä Sinua!